Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (3.65 secunde)
Un site de stiri politice o citeaza pe senatoarea Lia Olguta Vasilescu, care face pe blog o dezvaluire incredibila: PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, pe care le va imparti gratis alegatorilor!
PNL a dat si el tarii niste tineri lideri care sunt aproape la fel de buni ca realizatorii de talk-show-uri politice de la televiziunile de stiri.
Indicatii pretioase pentru furt si minciuna, ocazie cu care Basescu a demonstrat ca e obsedat de televiziunile de stiri si ca urmareste emisiunile.
Adica o furtuna intr-un pahar de apa, numai buna de umplut spatiul cu un talk-show intre doua buletine de stiri insipide.
Cele doua canale tv de stiri, cu acoperire nationala, si-au facut datoria, insa nici ele nu au putut supralicita aiurea.
Inclusiv televiziunile de stiri, pentru care succesul Adinei trebuia sa fie stirea zilei si tema principala de dezbatere. Daca ne-ar interesa cu adevarat modelele.
Pentru eventualitatea in care fruntasii PD-L au porunca de la stapanire nu numai sa participe pa talk show-uri la Antena 3, ci si sa se uite la acest canal de stiri, am sa insist asupra acestui subiect in prezentul editorial, care este postat pe mai multe site-uri.
Alegeti un discurs la intamplare si veti sesiza indecenta flagranta intre ce a spus respectivul pedelist si ce ar fi fost responsabil sa spuna. Elena Udrea a intrerupt subit transmisiunile posturilor de stiri, vorbind despre eforturile Guvernului in crearea locurilor de munca.
"Partidul Democrat Liberal al lui Boc nu va reusi, aproape sigur, sa formeze singur o majoritate, singura sa optiune realista pare sa fie o intelegere cu un alt partid nou, Partidul Poporului, care promite taieri majore de impozite si cresterea salariilor si a pensiilor", scrie agentia internationala de stiri.
Daca in urma cu cateva zile jurnalistii francezi ne spuneau, din nou (pentru a cata oara?), ca suntem nespalati, hoti, analfabeti si lenesi, iata ca si presa din Norvegia a furnizat una dintre cele mai incredibile si jignitoare stiri despre romanii din Oslo.
Si referindu-se la Romania, cu sau fara Bulgaria la pachet, ziare europene si agentii de stiri agita, la randul lor, lucrurile.
La departamentul de stiri al televiziunii publice, platita din bani publici, lucreaza 320 de jurnalisti, cat lucreaza la televiziunile private la un loc, asta este anormal.
De aceea, atacurile la USL vor continua si sunt foarte hotarat sa iau toate masurile pentru ca aceste atacuri sa nu produca efecte in USL. In rest, ca se mai creeaza stiri, vor mai fi multe.
Doamna ministru Elena Udrea al Dezvoltarii si Turismului s-a echipat frumos de iarna si, intr-o zi in care presa suferea cronic de lipsa unei stiri de prima pagina, a taiat o noua panglica.
Metafora comandantului care isi duce nava la destinatie cu toata lumea intreaga la bord este nu numai nefericita, ci de-a dreptul cinica pentru oricine a fost atent la programele de stiri in ultimele doua saptamani.
Si televiziunile ii tot arata pe parlamentari ca stau pe acolo, prin sala plenului, sa citeasca stiri. Nimeni insa nu se duce sa vada ce legi au fost facute, sa vada daca oamenii astia chiar fac ceva acolo.
La fel ca și Voinea, este un critic acerb al Puterii, mai ales ca este un invitat permanent al Antenei 3, principalul post de stiri care sustine Opozitia.
Precizarea oficiala a fost urmarea unei stiri vadit eronate, potrivit careia Christian Ciocan ar fi fost suspendat ca urmare a unei plangeri a unei jurnaliste in care l-a acuzat pe Christian Ciocan ca i-ar fi facut avansuri si i-ar fi trimis, noaptea, cateva SMS-uri cu un "continut nepotrivit".
Daca acest lucru se va intampla, atunci veti avea inca un indiciu despre miza destructurarii celui ce era la un moment dat cel mai imporant post de stiri din Romania.
Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
google-analytics.com